Mijn favorieten

Uw huis verkopen via bemiddeling van Van den Putten ERA Makelaars?

Het verkopen van een huis is een spannend proces. De vragen die u het meest bezighouden, zijn hoogstwaarschijnlijk de volgende:

 • Hoe lang duurt het voordat mijn huis verkocht zal zijn?

 • Wat wordt de uiteindelijke opbrengst van het huis?

Het antwoord op deze vragen is niet zomaar te geven. Daarvoor is het nodig dat wij uw achterliggende motivatie en urgentie kennen. Voorbeeld: als u momenteel in Heemstede woont en in Maastricht een nieuwe baan heeft aanvaard over drie maanden, heeft u beslist een urgente behoefte om snel een koper te vinden. Anders is het als u in dezelfde woonplaats blijft wonen en een nieuwbouwwoning hebt gekocht, die nog gebouwd moet worden. Dan wilt u ook snel een koper, maar u bent flexibeler omdat u meer tijd tot uw beschikking heeft.

Over het algemeen kennen de meeste verkopers van woningen min of meer dezelfde behoeften:

 • Geen zorgen of problemen achteraf.
 • De maximale opbrengst voor de woning realiseren.
 • Verkopen binnen de gewenste termijn.

 

 

Hoe kan de ERA-makelaar in deze behoeften voorzien?

 • Door het vaststellen van de juiste vraagprijs.

Dat klinkt simpel, maar veel mensen maken het moeilijker dan het is. Het vragen van de juiste prijs levert de koper op binnen de gewenste termijn. Het vragen van een te hoge prijs zal geen belangstelling genereren. Enerzijds vinden de mensen die dat huis zoeken de prijs te hoog. Anderzijds vinden de mensen die de prijs wel kunnen betalen dat het huis niet aan de verwachtingen voldoet.
Het vragen van een te lage prijs leidt tot een te snelle verkoop waarbij u uzelf tekort doet. Het behoeft geen betoog dat niemand dat zal willen.
ERA-makelaars hebben hiervoor een vrijblijvende waardebepaling tot hun beschikking. U krijgt alvast een indruk van de waarde van de woning op dit moment, gezien door de ogen van een professional die niets anders doet dan de hele dag huizen bekijken en beoordelen.

 • Door het openen van een account op ERA voor mij.

Niet alleen kunt u hier kwijt wat voor soort huis u zoekt, maar u kunt er ook aangeven wat de kenmerken van uw huidige woning zijn. De computer checkt dan of uw huis voldoet aan de wensen van een andere consument.

 • Door het inschakelen van het netwerk van 180 Nederlandse ERA-makelaars.

We weten dat een groeiend aantal mensen stopt met forenzen en verhuist naar de plaats waar men werkt of gaat werken in de plaats waar men woont.

 • Door het plaatsen van ons opvallende ERA tuinbord.

Kandidaat-kopers van buiten uw woonplaats herkennen deze borden eerder dan de lokale borden, omdat ze ze vaak herkennen uit hun huidige woonomgeving.

 • Door het te hulp laten schieten van buren en andere omwonenden via onze unieke omwonenden mailing.

Meer dan eens blijken zij iemand te kennen die graag in uw huis of in de buurt zou willen wonen.
 

 • Door mee te doen aan ERA's Open Huizen Route om uw huis aan de markt te presenteren en iedereen de gelegenheid te geven om te komen kijken.

Kortom... reden genoeg om een/Uw ERA makelaar in te schakelen!