Mijn favorieten

Ook voor een onafhankelijk hypotheekadvies kunt u terecht bij Van den Putten ERA Makelaars

Een huis kopen doe je niet zomaar. Daar gaat grondig zoekwerk aan vooraf. En als eindelijk het droomhuis is aangekocht, is vaak een hypotheek nodig. Een groot aantal vragen komen dan aan de orde:

  • Welke hypotheek is voor mij het beste?
  • Met of zonder Nationale Hypotheekgarantie?
  • Hoe lang zet ik de rente vast?
  • Kan mijn partner de lasten nog betalen na mijn overlijden?
  • Kan ik de verbouwing meefinancieren?
  • Bij welke bank sluit ik mijn hypotheek af?
  • Waar krijg ik de laagste rente?

Dit soort vragen komt eigenlijk altijd ter sprake bij een hypotheekadvies, maar er zijn meer zaken waar naar gekeken moet worden.
Bijvoorbeeld: wat gebeurt er bij arbeidsongeschiktheid? Zijn de lasten dan nog op te hoesten? Maar ook eerder stoppen met werken en pensioeninkomen kunnen van belang zijn.

Al deze zaken zijn belangrijk. Een hypotheek wordt voor langere tijd afgesloten. Het is daarom van belang wat verder vooruit te kijken.
 

De erkend hypotheekadviseur

Op ons kantoor kunt u gebruik maken van de diensten van de Erkend Hypotheek Adviseur. Hans Nelissen is al meer dan 16 jaar actief op het gebied van hypotheekadvisering en al jaren Erkend Hypotheek Adviseur. Deze erkenning is voor u van groot belang. Het is voor u de garantie dat u te maken heeft met een deskundige die aan allerlei vakbekwaamheidseisen voldoet. Ook kunt u rekenen op volstrekte onafhankelijkheid.
 

Een afspraak maken

Als u informatie wenst te ontvangen op het gebied van hypotheken of een afspraak wil maken met onze financiële adviseur dan kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 023-5288700 of 023-5285412.
Ook kunt u e-mailen met info@nelissenvandenputten.nl
Indien u dit wenst komt de adviseur bij u thuis.